PIRINENCA



CERDANYA


Després que uns pocs vàrem gaudir d'un sopar sublim a Bor pel super xef Francesc Roura, avui hem tornat a viure un espectacular dia primaveral, i hem gaudit d'un dels millors camps de Catalunya, molt ben cuidat i amb uns greens dignes del circuit europeu. Els resultats d'avui han estat eclipsats pel nouvingut de l'associació JOAN MARÍ que ha fet 74 cops,3+ del camp, 3 birdies, 27 putts,42 punts stableford i 33 punts scratch!!! 
A anys llum han quedat Garasa i Font amb 34 i 31 punts respectivament. Aquí teniu la classificació .
Pel que fa al conjunt de la Pirinenca, no ha pogut haver-hi final mes emocionant. Potser si.... Podria haver-hi 32 jugadors empatats, però no és el cas.
Finalment han estat tres jugadors que han sumat dues de les tres targetes amb el mateix resultat .Com és habitual, el jugador amb el handicap mes baix és el guanyador, i ha estat ALBERTO RUIZ, seguit de JORDI GONZALVO i CARLOS FONT. Aquí teniu la classificació final de la Pirinenca.


Ens venen molts i bons campionats fins a final d'any.
Propera parada, Torremirona.

 FONTANALS


Dia espectacular, i camp en unes condicions estel·lars. Alberto Ruiz guanya clarament, tot i el seu començament dubitatiu, seguits pels dos primers classificats de l'ordre de mèrit, que demostren el seu bon estat de forma, Corgos i Rios. Corgos, un dels associats mes atractius del grup, no ha pogut però  amb l'elegància en el vestir de Rios. Poquí viatja quatre hores , per jugar- ne quatre i mitja i quedar quart. Carlos Font rep una oferta del Cirque du Solei per la seva sortida al tee del 1, que ell mateix ha qualificat de "99% aire".
Pel que fa a la general de la Pirinenca, Gonzalvo ,minvat avui físicament, lidera les dues proves, seguit per Joan "volataire" Gines i Ramon Chafer, que avui lluïa un fisic imponent.
Aquí teniu la classificació de Fontanals.




SANT MARC 


Talamàs is Back!

Domingo Talamàs ha tornat, després d’uns anys per l’espai exterior (de l’exterior de l’Associació, s’entén), i ho ha fet guanyant el primer dels tres tornejos que formen la Combinada Pirenenca. S’ha imposat amb un cop d’avantagte a Jordi Gonzalvo en una matinal espectacular marcada per les temperatures estiuenques. A veure si per les dues jornades següents, a Fontanals i Cerdanya, el tema s’aguanta.
Talamàs no és membre actual de l’Associació (es reincorpora al gener!) i no opta a l’Ordre de Mèrit, però és ell i no cap altre el legítim guanyador del torneig jugat a Sant Marc. Per tant, queda clar que, a efectes d’ordre de Mèrit, malgrat que Domingo no puntuï, Gonzalvo tindrà els punts que li pertoquen com a segon; Font com a tercer; Castillo com a quart… i així fins al cuer, que no ha estat Pilar Feito. Enhorabona i bravo per la senyora Ros!
Aquí teniu les CLASSIFICACIONS  de Sant Marc.