CAMPRODON CLÀSSIC

Camprodon, enguany un torneig d’exhibició



Amb poca gent pel canvi de dates, sí, però es va jugar el Camprodon Classic, que es va decidir treure del calendari competitiu i convertir en exhibició perquè no hi havia prou gent per fer un torneig. Una llàstima, perquè Jordi Gonzalvo va fer 45 punts i Carlos Font 44, en un duel que va congregar nombrós públic al voltant dels greens, entre ells múltiples vaques que van interrompre la ingesta d’herba per valorar la caiguda dels greens. En el mateix partit, Núria Pastor va fer, en nou forats, 32 punts, inclosos dos birdies naturals i un ‘hole in one’ al forat 5, un par 5 de 386 metres amb ‘dog leg’ a la dreta després d’un obstacle frontal d’aigua.
Jordi Alonso, Joan Poquí i Jesús Galindo van completar el cotitzat ‘elenco’ del torneig, amb diferents incidències: Alonso va estrenar ‘swing’ amb el resultat de vàries dotzenes de boles perdudes, Galindo va perdre el compte dels eagles i, per tant, no va poder entregar tarja i Poquí es va centrar en la secallona, la botifarra negra i la llonganissa de l’esmorzar del forat nou, que un any més van estar a l’alçada  del prestigi de Camprodon.


Una llàstima que el temps obligués a cancel.lar en el dia previst aquesta cita clàssica del nostre calendari. Esperem que l’any que ve torni amb força.
PD: llarga vida als homes del temps