RESULTATS VI CAMPIONAT DE PERIODISTES INDIVIDUAL OPEN BANC SABADELL




Jornada espectacular de golf al PGA Golf Course de Caldes de Malavella. El sol i el camp han fet estralls en molts jugadors i jugar Medal no ha estat fàcil. El camp és una veritable joia i ara mateix el tornaríem a jugar sense cap mena de dubtes. El campió de la Sisena Edició del Campionat de Catalunya de Periodistes Open Banc Sabadell ha estat Jordi Rios a la classificació Scratch, amb uns envejables 79 cops. Jorge Alonso ha guanyat la classificació handicap.

De la classificació handicap sortiran els creuaments i els cap de sèrie per a jugar el campionat individual de Match Play que estrenem enguany.

D'altra banda, la sisena edició del Campionat de Catalunya compta per primer cop per l'Ordre de Mèrit. En edicions anteriors, en no ser una prova stableford, el Campionat de Catalunya quedava fora del rànquing de l'Ordre de Mèrit. El nou sistema inclou aquest Campionat. Ríos, doncs, augmentarà el seu advantatge al front de la classificació per davant de Casoliva, que es desinfla. tercera victòria de Ríos aquesta temporada.

Gràcies al nostre espònsor i felicitats a tots i a totes per aquesta jornada inoblidable plena de bon golf i alguns cops que alguns preferirien oblidar. O no.


   CLASSIFICACIÓ SCTRACH I CLASSIFICAIÓ HANDICAP

    LLISTATS DE PREMIATS (categories no acumulables) AQUI