FINAL 5-3-5 a MONTANYÀ












L'equip Maurice Flitcroft confirma 

el triomf a la Copa 5-3-5



La vuitena edició de la Copa 5-3-5 va finalitzar al Montanyà, en un dia difícil de sol i vent, amb victòria final de Javier González a la classificació individual i de l'equip 'Maurice Flitcroft' (Emili Sales, Benito Medina, Javier González, David González, Manel Jiménez) per equips.
Maurice Flitcroft, en una imatge
d'arxiu
Joan Carles Armengol va ser el guanyador del dia, amb 37 punts, sis més que Tito Vidal, Ramon Chafer, Javier González i Xavier Garasa, empatats al segon lloc. Aquestes puntuacions demostren la dificultat amb què el camp va acollir la nostra Associació.
Aquí teniu la CLASSIFICACIÓ HANDICAP  i la CLASSIFICACIÓ SCRATCH de Montanyà.
Cal dir que en la classificació que va distribuir el club hi havia una errada: a Antonio Corgos se li va atorgar una tarja amb 36 punts (handicap). No es va a quedar a dinar, però quan es va assabentar va informar que ell havia fet només trenta punts.
No hauria de ser així, però en un context 'pirulero' (en el qual sovint es col.loquen boles a rough, es dropa 'a la carta', fingim que no coneixem les regles, 'ens oblidem de si portem sis o set cops', 'juguem per divertir-nos i no cal que apliquem el reglament', etc...) l'honora profundament aquesta honestedat, que d'altra banda hauria de ser normal.
Fetes les comprovacions amb el club, ha quedat clar que ell va signar la tarja correctament i que va haver una errada a l'introduir el resultat, per part del club, en els forats 15 i 16. Un cop solventat, i atès que la tarja estava ben signada, hem fet les correccions a la classificació.
No hi ha canvi ni en la classificació del dia, ni en la individual ni per equips. Però es dóna la circumstància que el segon classificat per equips (equip Bing Crosby, el de Corgos) ho ha estat gràcies a la norma dels suplents: va obtenir més punts a Llavaneres jugant només dos persones que altres equips que van jugar complets, a l'obtenir punts de l'únic jugador lliure (Ramon Palomar) que va jugar aquell dia i que va fer un gran resultat. Avancem que aquest article del reglament serà suprimit l'any que ve, per absurd i del tot injust.

El quadre d'honor de la Copa 5-3-5 queda de la següent manera:

Guanyadors de camp:
Llavaneres: Javier González; Vallromanes: Enric Flix; Costa Dorada: Oscar Voltas; Platja de Pals: Jordi Ríos; Montanyà: Joan Carles Armengol

Tercer classificat handicap: Benito Medina
Segon classificat handicap: Jordi Casoliva
Guanyador scratch: Antonio Corgos
PRIMER CLASSIFICAT HANDICAP I GUANYADOR VIII COPA 5-3-5: Javier González

Per equips:
Segon Classificat, equip BING CROSBY (Jordi Alonso, Jordi Casoliva, Toni Bullón, Antonio Corgos, Alberto Ruiz).
GUANYADOR VIII COPA 5-3-5, equip MAURICE FLITCROFT (Emili Sales, Benito Medina, Javier González, David González, Manel jiménez).
En breu actualitzarem les classificacions finals completes.