RESULTATS PLATJA DE PALS






Espectacular jornada de golf! Dia d'estiu,i un camp en unes condicions immillorables que fan que el golf Platja de Pals, sigui un dels millors camps del país  Finalment,l'arrós que uns quants em pogut gaudir, ha estat la rematada definitiva . Pel que fa els resultats Jordi Rios guanya la classificació handicap i scratch, amb 35 punts,seguits de Tito Vidal i Casoliva amb 33. L'equip Tiger Woods guanya amb 96 punts,i la general, la lidera Maurice Flitcroft,seguits de Bing Crosby i Tiger Woods Aqui teniu la classificació completa (equips,individual i scratch).La setmana vinent juguem a Bonmont, i encara teniu temps per apuntar-vos als match-play individual i parelles.

Portal del Roc, Final 17è Hexagonal HONDA P&P








Portal del Roc
Dijous 28 de maig

Final de la 17a edició de l'Hexagonal HONDA de Pitch & Putt

Un gran dia de golf amb molts bons resultats (10 jugadors han baixat de handicap) i les dues ladies han fet un Hole in One cadascuna: Núria Pastor al forat 2 i Maria Lluïsa Jornet al forat 13.

Bon ambient, com cada any, bon dinar i també como cada any, els trofeus i els regals cortesia del nostre sponsor HONDA a qui agraïm la seva col·laboració al llarg d'aquests 17 anys de Pitch and Putt.

Guanyador del 17è Hexagonal Honda: Edel Pascual
Guanyador Scratch: Manel Jiménez
2n Classificat  categoria Medal: Jordi Gonzalvo
3r Classificat categoria Medal: Benito Medina

Guanyador categoria Stableford: Javier González
2n Classificat Stableford: Luís Gracia
3r Classificat Stableford: Xavi Pérez

Aquí teniu els Resultats Medal i Resultats Stableford d'avui.
Finalment, els Resultats finals del 17è Hexagonal HONDA de P&P 2015.
Fins l'any vinent!

RESULTATS COPA FEDERACIÓ



Pluja beneïda!



La Copa Federació ha començat sense una sola gota de pluja... a l'hora de jugar, malgrat les alarmes després d'una matinada passada per aigua. Al final, que hagi plogut bastant les hores prèvies ha estat beneficiós pel Metropolitan (antic Sant Joan) i pel dia de golf que hem tingut, sense pluja ni calor i amb un camp en condicions acceptables, molt millor del que ens esperàvem per les notícies que ens havien arribat. Certament, al camp hi ha problemes de rec i es noten, peró la pluja de la nit passada l'ha estovat.


Com podeu veure a la foto del carrer del forat tres, un par cinc (forat 14 en l'antic recorregut, bàsicament el mateix però amb les voltes bescanviades), el camp està groguenc. Però molt jugable. De fet, l'aspecte recordava als links del British quan no plou. Ja sabeu que per jugar l'Open Championship no reguen el camp a on es juga durant les setmanes prèvies, sinó que deixen que la natura 'prepari' el camp. Això és el que ha passat.
Ha guanyat i lidera la Copa Federació Joan Poquí, que ha fet 37 punts, un més que Francesc Pou. Alberto Ruiz ha estat tercer, amb 36 punts. La classificació scratch l'ha guanyat Antonio Corgos, amb 25 punts, seguit d'Alberto Ruiz, amb 21.
Podeu consultar  les classificacions HANDICAP i SCRATCH d'aquesta primera prova de la Copa Federació  i l'ordre de mèrit, a la secció INFORMACIONS, on segueix liderant Javier Gonzalez.
 La propera prova, Bonmont." Tremendo"!
Mireu  noves proves al nostre calendari!!!










Teià P&P, 5è camp

TEIÀ
Dimecres 13 de maig

Una jornada de molta calor en un camp sempre tècnic i difícil. Només un jugador ha estat capaç de jugar sota par, Beni Medina amb 53 cops nets i l'únic que ha baixat handicap a Teià.

Cinquè camp de l'Hexagonal HONDA de P&P a falta només de la final. Aquí teniu la Classificació General després de 5 camps. Lidera la categoria Medal Edel Pascual i la categoria Stableford Javier Gonzalez.

Vegeu aquí els Resultats de la categoria Medal i la categoria Stableford del dia d'avui.

RESULTATS COSTA DORADA


Triomf d'Oscar Voltas a Costa Dorada


Estelar jornada de bon temps en un campàs. Pràcticament primera jornada de golf de l'any sense pluja. Oscar Voltas, de l'equip Tiger Woods, amb 39 punts, ha quedat primer i Pedro Murga, Maria Lluïsa Jornet i Javier Gonzalez, amb 37 punts, l'han seguit d'aprop en la tercera prova de la Copa 5-3-5. 
L'equip Tiger Woods guanya a Costa Dorada per ben poc.

Lidera de nou la classificació general Maurice Flitcroft.  Javier Gonzalez és primer indiscutible, i igual de indiscutible, és lider Pedro Murga a la categoria scratch .

Aquestes són les classificacions, handicap i scratch de Costa Dorada i la Classificació Copa 5-3-5 després de 3 camps . 


NOU ORDRE DE MÈRIT

NOU ORDREDEMÈRIT

L'Ordre de Mèrit de l'ACPJG, que pretén premiar els jugadors que acumulen més mèrits esportius (al menys així ho entén el nou comitè esportiu) al llarg de l'any, experimentarà aquest any algunes modificacions respecte al model que s'ha vingut aplicant des que es va crear aquesta classificació.
Al llarg dels darrers mesos, hem estat fent proves i simulacions per tal de configurar el reglament que considerem més just i adient a la nostra associació. També hem fet algunes consultes i hem escoltat algunes opinions. L'acollida ha estat positiva en molts casos i crítica en d'altres. La nova junta, a proposta de l'àrea esportiva, ha aprovat aquest nou format perquè li ha semblat més just. S'han fet alguns ajustaments de darrera hora segons les opinions que se'ns han fet arribar.
Tal com es va exposar, en línies generals, a la darrera Assemblea, en la presentació del programa de la nova junta, hi ha alguns punts del format vigent fins ara que es podien millorar:
La nova proposta, el reglamet de la qual podeu consultar aquí  es caracteritza per:
un ranquing de camps basats en l'slope, la possibilitat de descartar targes perquè  si un no pot jugar un dia perquè té feina no necessàriament perdi l'ordre de mèrit i per donar molt premi als guanyadors, el podi (seon i tercer) i el top-5. A partir d'aquí, el top-10 també té premi significatiu i més avall tothom té punts però ja molt diferenciats. Tothom sabrà, abans de participar, quants punts sumarà si queda primer, segon, tercer o tercer empatat (compte, que no és el mateix)

Aquí podeu consultar el rànquing de camps i els punts otorgats a cada torneig
Aquíla classificació fins ara. Fins ara s'han jugat vuit tornejos. El 80% és 6. Això vol dir que cada jugador suma els punts obtinguts a un màxim de sis tornejos