RESULTATS COPA FEDERACIÓ



Pluja beneïda!



La Copa Federació ha començat sense una sola gota de pluja... a l'hora de jugar, malgrat les alarmes després d'una matinada passada per aigua. Al final, que hagi plogut bastant les hores prèvies ha estat beneficiós pel Metropolitan (antic Sant Joan) i pel dia de golf que hem tingut, sense pluja ni calor i amb un camp en condicions acceptables, molt millor del que ens esperàvem per les notícies que ens havien arribat. Certament, al camp hi ha problemes de rec i es noten, peró la pluja de la nit passada l'ha estovat.


Com podeu veure a la foto del carrer del forat tres, un par cinc (forat 14 en l'antic recorregut, bàsicament el mateix però amb les voltes bescanviades), el camp està groguenc. Però molt jugable. De fet, l'aspecte recordava als links del British quan no plou. Ja sabeu que per jugar l'Open Championship no reguen el camp a on es juga durant les setmanes prèvies, sinó que deixen que la natura 'prepari' el camp. Això és el que ha passat.
Ha guanyat i lidera la Copa Federació Joan Poquí, que ha fet 37 punts, un més que Francesc Pou. Alberto Ruiz ha estat tercer, amb 36 punts. La classificació scratch l'ha guanyat Antonio Corgos, amb 25 punts, seguit d'Alberto Ruiz, amb 21.
Podeu consultar  les classificacions HANDICAP i SCRATCH d'aquesta primera prova de la Copa Federació  i l'ordre de mèrit, a la secció INFORMACIONS, on segueix liderant Javier Gonzalez.
 La propera prova, Bonmont." Tremendo"!
Mireu  noves proves al nostre calendari!!!