COPA FEDERACIÓ



Jord Casoliva, guanyador a Torremirona, lidera la Copa Federació amb 98 punts i un marge aparenment còmode davant Jordi Alonso (91) i Joan Poquí (89).
Però l'avantatge pot desaparèixer segons com vagin les coses a la darrera prova al RCG del Prat, el proper 13 de novembre , divendres.
I és que cal recordar que a la Copa Federació compten tres targes, i per tant qui en tingui quatre en descartarà una. I Alonso pot millorar un 28 i Poquí un 24. Casoliva, té un 29 com el seu pitjor 'score'. Jiménez (no el 'Pischa', sinó el 'Calb') té 88 punts i un 22 per millorar. I Chafer, només 74 punts, però té un 19 (de Torremirona). O sigui que encara té alguna remota possibilitat.
Però és que hi ha un grup de jugadors molt perillosos que només porten dos tornejos jugats, i per tant sumaran una altre tarja al Prat. És el cas d'Alberto Ruiz (75 punts), Jordi Ríos (68) o Toni Corgos (67). Casi nada. Tots tres a poc més de trenta punts de Casoliva.
També Font (66 punts) i Gonzalvo i Pastor (62) estan en zona d'intentar un atac de lluny. Javier González ja ho té més magre. Però, de tota manera, la darrera jornada de la Copa Federació arribarà amb emocions fortes.