V Campionat de Catalunya de Periodistes 2014 (Individual)

Dimecres 21 de maig

Club de Golf Sant Cugat dins del programa de celebració del Centenari del Club    Competició Stroke Play Scratch
Malgrat prediccions nefastes dels malastrucs de poca fe, ni va ploure ni se'n va caure el cel a sobre! Vàrem tenir un dia de golf molt british en un camp cada vegada més cuidat i manicurat. Un dinar molt agradable va conclure aquesta jornada de celebració al club centenari de Sant Cugat.

Alfonso Gallardo es proclamà Campió de Catalunya de Periodistes 2014 amb 80 cops bruts, seguit de Pedro Murga (81) i Oscar Voltes (84). Guanyadora femenina, Teresa Bagaria (85 cops bruts) i Guanyador Senior Tito Vidal (91).

Pel que fa als Premis Handicap:
Primera categoria: 1r Alberto Ruiz, 2n Joan Carles Armengol
Segona categoria: 1r Manel Jiménez, 2n J. Carles Sorribes
Tercera categoria: 1r José Díaz, 2n Josep Ramon Mauri

Vegeu aquí el Cuadre de Guanyadors i els Resultats Medal-Scratch i Medal-Handicap del Campionat.