Resultats VALLROMANES. Hexagonal HONDA de Pitch and Putt


15è Hexagonal Honda de Pitch and Putt  
3r torneig (que es va ajornar): Vallromanes P&P

Dijous 16 de maig de 2013
Per a tots els descreguts i pessimistes: vam poder jugar sense pluja i fins i tot amb un mig raiget de sol. El camp estava impecable malgrat la gran quantitat d'aigua que va caure. 

Avui ha estat un "moving day" a la nostra classificació i ja només ens queda preparar-nos per a la gran final al Portal del Roc.

Classificacions del torneig:
La categoria Medal ha estat guanyada per Renée Zeichen amb -2, seguida d' Edel PascualJose Megia amb -1. Edel va obrir el camp amb un Hole in One, que per cert va ser celebrat esplèndidament al dinar que va organitzar el JaRos a la Rueda de BCN, ben regat amb vins i amb els licors del "forat en un". Gràcies als que van convidar i els que es van apuntar.

A la categoría Stableford, el millor resultat va ser per Joan Poquí (38 punts) seguit de Jordi Casoliva (38 pt) i Francesc Roura (36 pt). El amics de Televisió que ens van acompanyar també van fer bons resultats. 


Classificacions de l'Hexagonal Honda 2013:
Jordi Gonzalvo segueix manant amb autoritat la classificació Scratch dels Medal, 
i Joan Ginès i José Megía lideren la classificació Handicap.
A la categoria Stableford ha quedat a falta de la final de Portal del Roc, una classificació molt igualada: Jordi Casoliva (138), Francesc Roura (137) i Jaume Cadenas (136) són els 3 primers de moment, que també estan liderant la classificació Scratch.

Aquí teniu el quadre actualitzat de les Classificacions de l'Hexagonal Honda.