Resultats: EL VENDRELL. Hexagonal de Pitch and Putt

15è Hexagonal Honda de Pitch and Putt  
4rt torneig: Pitch and Putt Vendrell
Dijous 11 d'abril.

Joan Ginès, amb 3 sota par (categoria Medal) i Josep Ramon Mauri amb 2 sota par (categoria Stableford) han sigut els primers classificats d'aquest torneig, el més llunyà de Barcelona de l'Hexagonal Honda 2013.

Josep Ramon Mauri a més ha fet un "hole in one" al forat 10, cosa ben festejada al dinar que ha tingut lloc a les mateixes instal·lacions de Vendrell. Les celebracions (cava inclòs) es carregaran al seu compte. Tothom ha lamentat no poder-ho celebrar amb el jugador del dia, que ha tingut que marxar per obligacions compromeses.

Les classificacions estan molt competides quan encara falten dos tornejos per jugar. A la categoria Medal Jordi Gonzalvo segueix dominant però José Megía ja està només a 4 punts.
A la categoria Stableford és on hi ha més igualtat: 4 jugadors Homedes 128, Amillano 128, Casoliva 127 i Cadenas 126 amb 4 resultats, però també Roura, Dicente i també Mauri amb 3 resultats només, poden tots lluitar per la victòria. Recordem que puntuen per la classificació final els 4 millors resultats dels 6 possibles.
Veieu aquí la Classificació actual de l'Hexagonal.