Resultats GOLF D'ARO. 4rt torneig Vª Copa 5-3-5

Dimarts 22 de maig del 2012
Club de Golf d'Aro Masnou


4rt torneig (de 5) de la Vª Copa 5-3-5 (per equips de 5 jugadors -indistints-, del quals puntuen les 3 millors targetes i es juga a 5 camps diferents) 




Tot i el temps insegur, amb molts núvols i algun plugim durant els primers forats, el torneig es va jugar en un camp humit (lent) però amb molt bones condicions. 
La situació de les marques va propiciar alguns bons resultats. La Vª Copa 5-3-5, quan només falta jugar la final de Platja de Pals, està encara per decidir.
Els integrants de l'equip Bobby Jones (D.González, E.Sales, B.Medina, M.Jiménez i F.Bori) van guanyar el torneig amb autoritat i batent el rècord de puntuació de la Vª Copa (102 punts). Amb aquest magnífic resultat han passat a liderar la classificació, desbancant a l'equip Tiger Woods i a l'equip Kim Jong-Il (els de TV3) que ara a la classificació general estan només a dos punts dels nou líders.
El tercer equip que queda a 12 punts del segon és el Notah Begay que van signar 3 targetes que sumaven uns també espectaculars 99 punts.
Ramon Chàfer
guanyà la classificació individual del torneig amb 3 sota par, empatat amb Benito Medina, seguits per Ramon Palomar i Emilio Sales amb 1 sota par i Joan Carles Armengol al par.
Emilio Sales (136), Ramon Chàfer (134) i Santy Gómez (130) encapçalen la classificació general individual per hàndicap.
També Ramon Chàfer (21 punts), seguit de Ferran Imedio (20) i Alfonso Gallardo (19), va guanyar la classificació scratch.

A la classifcaió general individual scratch hi ha un empat a 77 punts d'Alexanco i Gallardo.
Veieu aquí les .
Classificacions actuals de la Vª Copa 5-3-5