Resultats EL VALLÈS: 1er torneig del 1,2,3,VALLÈS

Golf Vallès Dijous 3 de Febrer

El camp una mica dur (es van retardar les sortides 30 minuts per millorar l'estat dels greens gelats) però molt agradable de jugar, va permetre que tots els jugadors, tant els que van jugar 9 com els de 18 forats, podessin disfrutar d'un molt bon matí.
Al finalitzar el torneig vem arribar a publicar que Jordi Ríos havia arrasat amb un resultat de 23 punts hàndicap i 18 punts scratch. Ell mateix, en Jordi, va reclamar que el resultat no era correcte ja que s'havien comptabilitzat a la targeta dos pars com a dos birdies. Donat que la targeta s'havia signat amb un resultat menor que el real, queda doncs desqualificada la targeta. (Ull doncs a tothom, cal revisar sempre la targeta abans de signar-la).
Tant en hàndicap com scratch el guanyador del torneig ha estat Jordi Gonzalvo amb 21 punts i 14 punts scratch, seguit d'Antonio Campañà amb 19 i 11.

Podeu consultar aquí les Classificacions completes.

1 comentari:

Joan Gonzalez Martí ha dit...

Hola,
Vull felicitar publicament l'actitud de l'amic Rios.
L'honra com a jugador de golf, i a la vegada deixa en evidència les moltes persones que surten cada dia a jugar, i que per rascar unes dècimes de handicap falsejen els seus resultats.
Salut!!
JOAN GONZALEZ MARTÍ