AVÍS de JUNTA i COMITÈ TÈCNIC

En el moment de fer les inscripcions voldriem que recordessiu el contingut d'aquesta nota, que publiquem com a ... AVÍS a NAVEGANTS i SOCIS de l'ASSOCIACIÓ:
Els clubs de golf fan les sortides dels tornejos atenent només a l'ordre de handicap i, en cas d’un circuit, l’ordre de classificació.
A més d’aquests criteris, la nostra associació fa un esforç per atendre sol·licituds lògiques d’horaris de feina, recollida de canalla, necessitats de compartir buggies, companys de viatge en cotxe, etc. Tot plegat, és prou difícil acontentar a tothom, sobretot quan sovint es donen baixes i altes quan ja estan preparades les sortides i ens obliguen a refer-les al darrer moment.
Per tot això, hauriem de minimitzar les peticions de compartir tees de sortida amb companys concrets, perquè dificulten la confecció dels ordres de sortida i contrarien els criteris més esportius.
Gràcies per tenir-ho en compte.
Junta i Comitè Tècnic de l'ACPJG.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Senyor Almirall en Cap:


Els Navegants i Membres de l'Associació Poquí i Perearnau s'esborren del torneig del PratPrat.
El motiu és que se senten aludits: per UNA vegada que hom (en aquest cas Poquí, en mail del passat 20 d'octubre)demana sortir amb dues persones en concret, l'Associació respon penjant una notícia al blog respecte de la petició de sortides quan ÉS UN FESTIVAL de peticions i emparellaments fets per empatia a cada torneig.
Insistim que és UNA DE LES POQUES VEGADES que el Navegant Poquí fa una petició.
El Navegant Perearnau se solidaritza amb ell.
El No-navegant i no-associat Lluís Buxeres, que jugava perquè li feia gràcia jugar amb Poquí con de tant en tant fa, tampoc anirá.
El Navegant González ha estat avisat de les nostres baixes, però no sabem si també s'esborra.

El que posem en coneixement d'aquesta Comandància de Navegants

Anònim ha dit...

Retirem la renúnica i el comentari anterior, fruit de la incosciència i la temeritat.
Seguirem navegant per aigües més o menys tèrboles o clares, tant se val.
I que cada palo aguante su vela