SANTI GOMEZ



Lamentablement us hem de comunicar una molt mala noticia.
El nostre company de TVE Santi Gomez Aparicio ens ha deixat a l'edat de 57 anys ,després d'una llarga malaltia.
Una abraçada gran a la seva família, amics i coneguts.

RESULTATS INSOLATION CUP




Supercalifragilisticoespialidoso

Confonen un dels participants a la Insolation Cup, competició guanyada per Francesc Pou, amb Mary Poppins pel fet de jugar amb para-sol


Francesc Pou ha estat el guanyador de la novedosa Insolation Cup, disputada al camp del Vallès amb un sol abrasador que no ha faltat a la cita. Pou s'ha imposat amb 34 punts, tres més que Alfonso Gallardo, segon amb 31. Ningú ha complert handicap, i un grup de cinc jugadors n'han tingut prou amb 30 punts per compartir la tercera posició. Aquí teniu els resultats.
La calor ha dificultat el dia. I també ha provocat altres coses, com miratges i al.lucinacions. Un dels participants, per exemple, ha estat confòs amb Mary Poppins pel fet de jugar amb un paraigües que feia  de para-sol. "Mary Pokins, Mary Pokins!", anava cridant Jordi Casoliva, embogit per la calor, tot refrescant-se amb Nenuco.
Cal dir que entre els forats quatre i cinc els jugadores del darrer partit han fet una barbacoa, encenent el foc, menjant i deixant-ho després tot apagat, mentre el partit del davant completava el par tres. Han tingut temps de fer el rotet i arribar al 'tee' mentre el green quedava lliure.
Al llarg del matí s'han succeït els miratges i avistaments de persones o coses inexistents. Pou, per exemple, ha completat el recorregut convençut que l'acompanyava Gary Player, que l'ha anat assessorant amb l'elecció de pals i l'ha ajudat amb les caigudes als greens. Una de las claus de la seva victòria. Els seus companys de partit notaven que parlava amb algú a qui no veien.
En un altre forat, s'ha denunciat la presencia de Kevin Na, intentant treure una bola del rough, quan no estava inscrit al torneig. També hi ha qui ha vist a Alberto Coscarelli intentant sortir de blaves i a Josep Ramon Mauri tirant per 'eagle' a un dels dos par cinc del recorregut. Tanmateix, al green del set, en els moments de més calor del matí, Toni Bullón ha dit que ha vist al 'greenkeeper' llençant llavors de poa. Al mateix green, Jordi Gonzalvo ha cregut veure a Jauregui i Bonjoch aterrant després de llençar-se en parapente des de La Mola.
Sí s'ha pogut constatar la presència de Darth Vader a les instal.lacions del Vallès.
Després d'aquestes situacions extremes, queda tancada la temporada fins al Camprodon Classic, el 4 de setembre (en breu obrirem inscripcions), i la prova que s'està preparant a Taradell per la setmana següent.
Després del torneig, a les mateixes instal.lacions del club s'ha celebrat el sorteig del campionat match-paly per parelles. En breu n'informarem

COPA SAN FERMÍN

Edelmiro fa tants punts com graus marca el termòmetre

Va guanyar, amb 39, la Copa Siete de Julio San Fermín a Mas Gurumbau


Mas Gurumbau
Edelmiro Pascual va ser el guanyador en el calurosíssim Sanfermín celebrat als Par-3 de Mas Gurumbau. Amb una plaga de baixes d'última hora per causes majoritàriament laborals, al final deu supervivents van gaudir d'un esmorzar al club a base de botifarra abans de sortir a jugar al camp i patir una calorada bestial, de vora 40 graus, en el dia de més altes temperatures en l'actual onada de calor, que ha substituit a la pluja de les primeres proves d'aquesta temporada. Pràcticament, no hi havia ningú més al camp.

Edelmiro va fer 39 punts, tants com graus centígrads i cinc més que Benito Medina i Carlos Font, amb 34 cadascun. La classificació va ser:
1. Edelmiro Pascual, 39; 2. Benito Medina, Carlos Font, 34; 4. Renée Zeichen, 31; 4. Baltasar Dicente, 30; 6. José Antonio Ros, 29; 7. Núria Pastor, 25; 8. Antonio Homedes, 22; 9. Pilar Feito, 21; 10. Marisa Carballo, 16.