La tramuntana no falta a la cita amb els 'links'

Buxeres s'emporta el 'I The Open Championship - ACPJG'

El vent ha convertit el forat 11, un par 3 teóricament
assequible, en una enorme dificultat
La tramuntana ha contribuit a donar a la primera edició del 'The Open Championship - ACPJG', disputada al recorregut Links del Golf Empordà, un aire de 'links' que ha fet del segon Grand Slam de la temporada una cita especial. Luis Buxeres i Toni Corgos han intercanviat posicions respecte al Masters jugat a Raimat: si aleshores Corgos va guanyar i Buxeres va fer segon, aquesta vegada Buxeres ha estat primer.
Recordem que en els quatre tornejos del Grand Slam la classificació que preval és la classificació 'scratch' i Buxeres, la 'Pantera del Prat', l'ha guanyat amb 27 punts. Corgos ha signat una tarja amb 23 i el nou associat Joan Marí ha completat el podi amb 21.
El 'top-5' l'han tancat Alex Reyes i Joan Carles Armengol, amb 18 punts. Reyes, de fet, ha guanyat la classificació handicap amb uns escandalosos 43 punts. Només l'ha seguit Garasa, amb 38.
En l'ordre de mèrit, Jordi Rios, que recentment va augmentar el seu avantatge guanyant el Campionat de Catalunya (la cinquena prova scratch del calendari, que ademés és medal), es manté ferm al capdavant després de situar-se en el 'top ten' a Empordà. Els seus perseguidors perden pistonada. Es desinflen, podríem dir.
Aquí teniu les classificacions scratch i handicap del 'I The Open Championship - ACPJG'

ORDRE DE MÈRIT

Us penjem el top 20 de la nova ordre de mèrit actualitzada després de l'Empordà. A l'apartat INFORMACIONS podeu consultar la llista completa, amb els punts,tornejos, etc..

el triomf a la Copa 5-3-5

La vuitena edició de la Copa 5-3-5 va finalitzar al Montanyà, en un dia difícil de sol i vent, amb victòria final de Javier González a la classificació individual i de l'equip 'Maurice Flitcroft' (Emili Sales, Benito Medina, Javier González, David González, Manel Jiménez) per equips.
Maurice Flitcroft, en una imatge
d'arxiu
Joan Carles Armengol va ser el guanyador del dia, amb 37 punts, sis més que Tito Vidal, Ramon Chafer, Javier González i Xavier Garasa, empatats al segon lloc. Aquestes puntuacions demostren la dificultat amb què el camp va acollir la nostra Associació.
Aquí teniu la CLASSIFICACIÓ HANDICAP  i la CLASSIFICACIÓ SCRATCH de Montanyà.
Cal dir que en la classificació que va distribuir el club hi havia una errada: a Antonio Corgos se li va atorgar una tarja amb 36 punts (handicap). No es va a quedar a dinar, però quan es va assabentar va informar que ell havia fet només trenta punts.
No hauria de ser així, però en un context 'pirulero' (en el qual sovint es col.loquen boles a rough, es dropa 'a la carta', fingim que no coneixem les regles, 'ens oblidem de si portem sis o set cops', 'juguem per divertir-nos i no cal que apliquem el reglament', etc...) l'honora profundament aquesta honestedat, que d'altra banda hauria de ser normal.
Fetes les comprovacions amb el club, ha quedat clar que ell va signar la tarja correctament i que va haver una errada a l'introduir el resultat, per part del club, en els forats 15 i 16. Un cop solventat, i atès que la tarja estava ben signada, hem fet les correccions a la classificació.
No hi ha canvi ni en la classificació del dia, ni en la individual ni per equips. Però es dóna la circumstància que el segon classificat per equips (equip Bing Crosby, el de Corgos) ho ha estat gràcies a la norma dels suplents: va obtenir més punts a Llavaneres jugant només dos persones que altres equips que van jugar complets, a l'obtenir punts de l'únic jugador lliure (Ramon Palomar) que va jugar aquell dia i que va fer un gran resultat. Avancem que aquest article del reglament serà suprimit l'any que ve, per absurd i del tot injust.

El quadre d'honor de la Copa 5-3-5 queda de la següent manera:

Guanyadors de camp:
Llavaneres: Javier González; Vallromanes: Enric Flix; Costa Dorada: Oscar Voltas; Platja de Pals: Jordi Ríos; Montanyà: Joan Carles Armengol

Tercer classificat handicap: Benito Medina
Segon classificat handicap: Jordi Casoliva
Guanyador scratch: Antonio Corgos
PRIMER CLASSIFICAT HANDICAP I GUANYADOR VIII COPA 5-3-5: Javier González

Per equips:
Segon Classificat, equip BING CROSBY (Jordi Alonso, Jordi Casoliva, Toni Bullón, Antonio Corgos, Alberto Ruiz).
GUANYADOR VIII COPA 5-3-5, equip MAURICE FLITCROFT (Emili Sales, Benito Medina, Javier González, David González, Manel jiménez).
En breu actualitzarem les classificacions finals completes.

RESULTATS VI CAMPIONAT DE PERIODISTES INDIVIDUAL OPEN BANC SABADELL

Jornada espectacular de golf al PGA Golf Course de Caldes de Malavella. El sol i el camp han fet estralls en molts jugadors i jugar Medal no ha estat fàcil. El camp és una veritable joia i ara mateix el tornaríem a jugar sense cap mena de dubtes. El campió de la Sisena Edició del Campionat de Catalunya de Periodistes Open Banc Sabadell ha estat Jordi Rios a la classificació Scratch, amb uns envejables 79 cops. Jorge Alonso ha guanyat la classificació handicap.

De la classificació handicap sortiran els creuaments i els cap de sèrie per a jugar el campionat individual de Match Play que estrenem enguany.

D'altra banda, la sisena edició del Campionat de Catalunya compta per primer cop per l'Ordre de Mèrit. En edicions anteriors, en no ser una prova stableford, el Campionat de Catalunya quedava fora del rànquing de l'Ordre de Mèrit. El nou sistema inclou aquest Campionat. Ríos, doncs, augmentarà el seu advantatge al front de la classificació per davant de Casoliva, que es desinfla. tercera victòria de Ríos aquesta temporada.

Gràcies al nostre espònsor i felicitats a tots i a totes per aquesta jornada inoblidable plena de bon golf i alguns cops que alguns preferirien oblidar. O no.

CLASSIFICACIÓ SCTRACH I CLASSIFICAIÓ HANDICAP

LLISTATS DE PREMIATS (categories no acumulables) AQUI

RESULTATS COPA FEDERACIÓ, CLUB DE GOLF BONMONT

Bonmont se salva del vent

Alberto Ruiz guanya la segona prova de la Copa Federació i lidera còmodament la classificació

La Copa Federació ha arribat al seu Equador (la meitat) en una jornada amb la dosi justa de vent, sense excessiva calor i amb un camp, el de Bonmont, en bones condicions però tou, ja que aquesta setmana ha plogut. Els meteoròlegs de l'Associació amenaçaven amb previsions dantesques a través de les aplicacions del mòbil. Un fiasco.
Els resultats han estat bastant bons i dos jugadors han jugat sota par del seu handicap: Alberto Ruiz, guanyador amb 38 punts, i Manel Jiménez, segon amb 37. Ruiz passa a liderar clarament la Copa Federació.
El millor scratch ha estat Antonio Corgos (27 punts), per davant de Jordi Ríos, amb 24. Aquí podeu veure les classificacions de la jornada i les classificacions de la general , amb dos camps per jugar (Torremirona i El Prat)