Pitch and Putt HONDA, El Vendrell



Dimecres 4 de març
Pitch & Putt El Vendrell

3r camp de l'Hexagonal HONDA

Malgrat les prediccions, al Vendrell no vam tenir pluja i fins i tot va sortir el sol! Un camp sempre llarg, exigent i amb un llac què es menjà moltes de les nostres boníssimes boles d'Honda... :´(

Bon resultat de Josep Ramon Mauri amb 39 punts Stableford, sent l'únic jugador que ha baixat handicap en aquest torneig.

Vegeu aquí els Resultats Handicap i Scratch d'avui.
I aquí, els Resultats acumulats després de 3 camps

Panoràmica II Torneig CopeRàdio


Lloc: Golf Panorámica, Castellón
Dimarts 24 i Dimecres 25 de Febrer



El Torneo de los Valientes! Només 9 jugadors van ser prou valents com per a jugar contra el vendaval del dimarts a Panoramica. El dimecres ja no van quedar forces per a res.

Vegeu aquí una mena de Classificació d'aquest torneig amb resultats del primer dia. Especial menció al resultat de Jordi Casoliva amb 32 punts "contra viento y marea"!






Carnaval 2015

Lloc: Golf Reus AigüesVerds
Dimarts de Carnestoltes, 17 de febrer   

Mentre arriben les fotografies, us avancem que ha guanyat el Premi a la Millor disfressa el Negrito Zumbon de JA Ros, seguit de la Castanyera de Xavi Castillo. El Premi al Millor Resultat handicap ha estat per Jordi Rios amb 36 punts

Malgrat quatre gotes i una mica de vent hem passat un bon i divertit dia de golf. El camp l'hem trobat una mica malmès doncs costava col·locar la bola al carrer i amb uns greens secs com un tambor.

Vegeu aquí els Resultats del Torneig de Carnestoltes 2015, Handicap i Scratch

* Si voleu veure totes les fotos de l'associació i baixar-les: al blog a la esquerra, clicar sobre la foto, s'obrirà el nostre Picasa. Allà podreu veure totes les fotos (Pàgina principal i Veure-les totes)