Can Cuyàs, 2n camp P&P




Segon camp de l'Hexagonal de P&P

Dimecres 28 de gener. Sortida a tret 10h.

En un dia molt bo, una mica fred i en un camp en molt bones condicions (tenint en compte que fa dies que no plou) es jugà aquest segon torneig de l'Hexagonal Honda 2015.

Novetats i incidències: uns s'estrenaven en pitch and putt, altres tornaven després de mesos sense jugar, en Benito Medina va fer al forat 6 un hole in one, ben regat al forat 19 en cervesa per tothom i un bon dinar de germanor per acabar la jornada.

Guanyà Jorge Quixano, amb un resultat espectacular, amb 40 cops nets! (dos sota par, 50 cops scratch). Passa en hàndicap de 12,0 a 6,4.
La categoria Stableford la guanyà, no sé si per primera vegada, Ferran Coll, amb 42 punts que han representat baixar-li el hàndicap de 18 a 14,4. 
Les classificacions de l'Hexagonal ara estan encapçalades per:
Edelmiro Pascual (hàndicap i scratch) a la categoria Medal
Luis Gracia a hàndicap a la categoria Stableford.
Javier González a scratch a la categoria Stableford.

Aquí podeu veure les Classificacions actuals de l'Hexagonal Honda 2015.

Circuit HONDA de Pitch & Putt



Dimecres 21 de gener

Com sempre, la retrobada ha estat molt divertida i malgrat el fred i el camp una pica pesat, hem tingut una bona jornada de Pitch and Putt per a obrir la temporada.

Els resultats no massa brillants. De fet, només el Luis Grao ha aconseguit baixar handicap amb un resultat de 38 punts Stb.

Vegeu aquí el quadre de Resultats de l'Hexagonal Honda de Pitch and Putt després del primer camp.

Bon Any i Bons Reis!


Desitgem que el Nou 2015 hagi començat molt bé per a tothom i que els Reis siguin molt generosos i ens portin moltes coses maques i bons dies de golf .

Al sorteig de Nadal del desembre passat ens van tornar els 20 euros d'un dels dos bitllets que jugàvem i hem comprat un nou numeret per avui, al sorteig del "Niño". A veure si hi ha més sort!

33932

Sorteig de Loteria Nacional, 6 Gener 2015