Resultats LA GRAIERA: 14è Hexagonal Honda Pitch and Putt

Dimecres 7 de març.
3er. torneig de l'Hexagonal HONDA de Pitch and Putt.
Camp: Golf La Graiera Pitch and Putt

Camp molt tècnic, això significa que els greens estan ben protegits, que hi han arbres pel mig, i que no és fàcil embocar en 3. Les distàncies entre greens i tees següents no són curtes i això significa que el camp es fa llarg i lent, però, la majoria el van qualificar amb bona nota. Les destrosses dels senglars al voltant dels greens van complicar una mica el joc.
Emili Sales
amb 1 cop net més que el par va guanyar el torneig, seguit d'en Joan Ginès també amb 55 punts. En Jordi Gonzalvo va ser el tercer amb 57.
El guanyador de la categoria de joc stableford va ser David González amb uns excelents 41 punts (5 sota), seguit de Joan Bonjoch i Jordi Casoliva.
Els "millors" resultats scratch van ser el d'Edelmiro Pascual (a Medal, 9 sobre!!) i el de David González (a Stableford, 10 sobre par).
Edelmiro Pascual i Jordi Casoliva segueixen manant a les Classificacions generals.
Veieu aquí les Classificacions actuals del  14è Hexagonal Honda de Pitch and Putt

Resultats Golf de CALDES: 1,2,3,Vallès 2012

Dimarts 28 de febrer
Camp: Golf de Caldes (Caldes de Montbui)
2on. torneig del Campionat 1,2,3,Vallès

Molt bé Caldes. Els greens estaven en perfectes condicions, els carrers no tant.
Dia de sol i d'altes temperatures gaudint (per alguns patint) d'aquest impressionant anticicló.
Cosa curiosa, comentaris al final del torneig: molts deien que aquest tipus de torneig de 9 forats eren perfectes, altres inclús parlaven de tornejos de 12 o 15 forats, pocs preferien el recorregut  sencer de 18. Serà la mitjana d'edat?.
Ha tornat a guanyar Emilio Sales, avui amb 3 sota par, seguit del Manel Jiménez i José A. Ros.
Emilio Sales lidera el campionat 1,2,3,Vallès amb 5 punts d'avantatge.
La classificació Scratch se l'ha endut en Jordi Ríos, amb 12 punts.
Veieu aquí la Classificació actual de l'1,2,3,Vallès

Resultats REUS. Torneig de Carnestoltes 2012

Torneig de Carnestoltes 2012.
Dimarts 21 de febrer.
Camp: Club de Golf Reus Aigüesverds

Les disfresses, de tots, de tots els concursants, van fer molt difícil als jugadors i jugadores aconseguir resultats per guanyar al camp.

En Xavi Castillo es va endur el concurs de disfresses merescudament, però com podeu veure a les imatges no li van posar fàcil.
A la fotografia de baix teniu amb en Tintín ("el presi") i Milú, "els senyors" Dupont i Dupond, o Dupond i Dupont (30 i 28 punts o 28 i 30 vés a saber), que van ser primera i segona del torneig de golf Carnestoltes 2012.
El senyor Díaz de La Franja (27 punts) va completar el podi.

Veieu aquí la Classificació del Carnestoltes 2012.

Cliqueu aquí per veure l'Àlbum Carnestoltes 2012, amb 38 fotografies d'en Joan Ginès i la Núria Pastor.

Resultats CAN CUYÀS: 2on.torneig de l'Honda Pitch and Putt

Dimecres 15 de febrer
Camp: Golf Can Cuyàs
2on.torneig del 14è Hexagonal HONDA Pitch and Putt

Jorge de la Riva ha demostrat de nou que Can Cuyàs li és un camp favorable. Amb un resultat de 3 sota par ha guanyat destacat el torneig.
Jordi Casoliva, imparable, ha tornat a fer un 4 sota par!, a la categoria Stableford. Amb aquests resultats lidera la categoria amb 15 punts d'avantatge i, també cal dir-ho, ha baixat el seu hàndicap de 18.0 a 13.2.
Més competida està la classificació general de la categoria Medal d'aquest 14è Hexagonal. Tres jugadors la lideren amb 108 cops nets: Edel Pascual, Ramon Chàfer i Benito Medina.
Veieu aquí, actualitzades, les Classificacions del 14è Hexagonal Honda.

AJORNAT El Vallès: 2on torneig 1,2,3, Vallès

Dimecres 8 de febrer.
Lloc: Golf El Vallès
AJORNAT. El torneig queda suspès.
2on torneig del campionat 1,2,3,Vallès que aquest any es juga a 4 camps dels que només en compten 3. Computen només els primers 9 forats.
Preu inscripció: 15 euros, la resta la paga l'Associació.
Estan obertes les inscripcions fins el dilluns 6 de febrer a les 9 del matí.