Resultats EL PRAT: Campionat de Mitjans x equips 2011


Dimecres 23 de novembre

Campionat de Catalunya per equips de Mitjans de Comunicació 2011
Lloc: Real Club de Golf El Prat - recorregut Open (lila).
Modalitat: Fourball Stableford per parelles
Hàndicaps limitats a 18 Homes i 24 Dones (+ slope)

El cel s'obrí i, després de setmanes plovent, el sol brillà per enlluentir el Campionat per equips de Mitjans  d'aquest any. TV3-Esport3, Canal33, TVE-Catalunya, La2, Teledeporte, La Vanguardia, Grup Godó, El Periódico, Mundo Deportivo, ROENSA, un equip del R.C.G. El Prat i 4 equips Mixts es disputaren els títols del 2011.

TV3-Esport3 amb Chàfer, Farràs, Gonzalvo i Murga es proclamaren Campions amb 71 punts sobre un camp difícil, mullat i pesat, però amb uns greens perfectes.

Mundo Deportivo amb Poquí, Malia, Andreu i Buxeres s'endugueren la Copa Scratch i l'equip Mixt1 amb Jornet, Pascual, Talamàs i Bernades la copa de Sots-Campions.
La parella Teresa Bagaría i José Antonio Megía s'emportaren la Copa a la Millor parella Handicap.

Juguem Net

Companys jugadors,

El Comitè esportiu de l’ACPJG es pren molt seriosament l’organització y la gestió dels molts tornejos de golf i pitch and putt que juguem. Entenem que, com activitat esportiva i lúdica a l’hora, ha d’estar regulada per normes de comportament i per regles que garanteixin la participació de tots els socis en igualtat de condicions, així com la possibilitat de passar una bona estona entre companys.

Aquesta vessant lúdica no pot ignorar l’observació de les normes d’etiqueta ni el compliment estricte de les Regles de Golf existents.

El Comitè esportiu recolzarà qualsevol acció encaminada a garantir el “Joc Net” i les bones formes en la pràctica del golf. Atendrem les preguntes sobre Regles i, si cal, les remetrem als comitès de la FCG. Encoratgem als jugadors a complir i fer complir aquestes pràctiques de bona conducta i de Joc Net.

Al cap i a la fi, jugar respectant les Regles i les normes d’etiqueta és respectar als nostres companys.


Final Copa Federació 2011

Lumine Golf  (Port Aventura)
Dimecres 16 de novembre

Un excel.lent dia de golf, sense pluja i amb sol. El camp Lakes, força difícil, va ser un bon repte com a final de la Copa Federació 2011. Va guanyar el camp l'Alberto Ruiz amb 31 punts, el mateix que Jordi Gonzalvo i Benito Medina.

La Copa Federació 2011, després dels 4 camps, la guanya l'Edel Pascual (95 punts); el segon classificat és el Benito Medina i tercer Jordi Gonzalvo.
L'Alfonso Gallardo és el guanyador Scratch-Premi Santi Ollé.
Els premis d'aquesta edició de la Copa Federació es lliuraran a la festa de la "Nit del Golf Català" organitzada per la Federació Catalana de Golf.
Veieu aquí les Classificacions finals de la Copa Federació 2011.

Aquest era l'últim torneig puntuable per l'Ordre de Mèrit d'aquest any. El guanyador 2011 ha estat finalment Jordi Gonzalvo, amb 2576 punts, seguit de Santi Malia a 130 punts del guanyador. Renée Zeichen ha estat la tercera a 173 punts. Felicitats a tots.
Veieu aquí la Classificació completa de l'Ordre de Mèrit 2011 de l'ACPJG.