Asamblea General Ordinaria 2011

Celebrada l'Assemblea General Ordinària de l'ACPJG el divendres 15 d'abril 2011 i renovació de la Junta directiva per a 4 anys més.
Núria Pastor, Presidenta; Andrés Astruells, Vicepresident; Alberto Coscarelli, Secretari; Antonio Campañá, Director Esportiu; JA. Ros, Tresorer.
Vocals: Jaume Cadenas, Ramon Chàfer, Santiago Gómez Aparicio, Enrique López Vilalta, Santiago Malia, Lluís Mendiola, Robert Moragues, Joan Poquí í Renée Zeichen

Resultats: GOLF D'ARO MASNOU 3er. camp IVª COPA 5-3-5

Dijous 14 d'abril
Camp: Club de Golf d'Aro Masnou
3er torneig de la IVª Copa 5-3-5 (per equips de 5 jugadors -indistints-, del quals puntuen les 3 millors targetes i es juga a 5 camps diferents).

A Golf d'Aro l'equip Miguel Angel Jiménez ha desbancat clarament del primer lloc l'equip revelació Bobby Jones. L'equip del Santi Malia, Joan Poquí, José Megía, Alberto Ruiz i Alfonso Gallardo amb només 73 punts (25+24+24) va primer perquè l'equip que era fins ara líder només ha aconseguit un baix 58 (21+20+17).
L'equip Tiger Woods amb només 3 jugadors s'ha endut el millor resultat 83 (32+26+25) seguit del Olazábal amb 78 (29+25+24).
Veieu aquí les Classificacions actuals del 5-3-5.
Robert Moragues amb 32 punts s'ha endut la Classificació Hàndicap (darrera de la convidada Tamara Mazzanti que ha fet 35) en un recorregut complicat que ha comportat resultats per sota dels habituals.
La Classificació Scratch l'ha guanyat (igual que en els dos primers tornejos) Alfonso Gallardo, que lidera les dues  classificacions individuals (hàndicap i scratch).

Resultats CAN CUYÀS. 3er torneig del 13è Hexagonal HONDA

Dimecres, 6 d'abril           Pitch and Putt CAN CUYÀS Golf.
3er torneig del 13è Hexagonal HONDA de Pitch and Putt
Gran dia de Pitch and Putt! Sol a dojo, ni un núvol, greens grans i ben cuidats i un magnífic ambient propiciat des del començament per un més que bo "esmorzar de germanor".

Santi Malia s'ha passejat amb 7 sota par, guanyant la categoria medal, tant en hàndicap com scratch. L'han seguit Ros amb 4 sota par i Zeichen i Bonjoch amb +1.
La categoria stableford se l'ha endut Benito Medina (4 sota par) empatat amb Castillo i Ginès.

Vegeu aquí les Classificacions actualitzades de l'Hexagonal Honda.

Resultats: COSTA BRAVA. 2on torneig 5-3-5

Dimarts 29 de març
Club de Golf Costa Brava

2on torneig de la IVª Copa 5-3-5
Ja podeu consultar les classificacions individuals del 2on Torneig Costa Brava i les classificacions completes de la IVª Copa 5-3-5

Resultats: LA GRAIERA. Torneig Fourball 2011

Dimecres 23 de març
TORNEIG FOURBALL 2011 (Parelles)

La parella formada per Ramon Palomar i Benito Medina es van fer amb la victòria en aquest  particular torneig per parelles.
Ja podeu consultar els resultats per Handicap