Resultats: SANT CUGAT i Dinar de NADAL


Dilluns 14 de desembre


En contra d'algunes previsions (meteorològiques) s'ha pogut celebrar, i amb gran éxit, el torneig de Nadal.
La modalitat greensome ha agilitzat el joc i ha permés que arribessim al récord de participació. Com sempre Sant Cugat ens ha ofert un camp en magnífiques condicions (greens perfectes, sortides endarrerides però banderes corrrectes).
I després a la casa club i restaurant, lo millor: una relació molt càlida entre tots els socis, convidats, "espónsors" i empleats i directius del club.
Totes les copes que encara no s'havien entregat: Combinada Pirenenca, Scramble La Graiera, Copa Associació, Torneig Can Cuyàs, Torneig Tardor de Platja de Pals, Ordre de Mèrit 2009 i aquest mateix Torneig de Nadal de Sant Cugat, amb altres premis com els Caganers Golfistes i els novedosos "La cagaste, Tiger" han estat el pròleg d'un extraordinari sorteig que els nostres col·laboradors (i la feina d'uns quants dels nostres companys) han permés que fos un dels més rics i celebrats.
Mariano Arisó i Manel Montilla s'han endut el torneig jugat a la modalitat greensome stableford (com ja s'havia previst han comptat només els 12 primers forats) amb 29 punts seguits per les parelles Caballero-Justel i Pastor-Massagué. La parella guanyadora de la classificació scratch ha estat Buxeres-Iglesias.
Vegeu aquí els resultats del Torneig de Nadal 2009.