Resultats GIRONA. IVª Challenge de Premsa

Dimarts 2 de juny
Lloc: Golf GIRONA
Challenge entre l'equip de TV i Ràdio i l'equip Premsa, Webs i FLs.

L'equip de Premsa, Webs i Freelancers que tenia en possessió la Copa de la Challenge de Premsa l'ha mantingut un any més. L'equip de Televisió i Ràdio que l'any passat encara dominava 2 anys a 1, al perdre s'ha vist empatat a victòries.
Ramon Chàfer (capità de l'equip perdedor) ha guanyat, i de llarg, el torneig d'avui amb 40 punts.
També ha rebut una copa el millor classificat de l'equip guanyador, Juan Antonio Otero de las Heras (34 punts).
Amb un dinar a les mateixes instal·lacions del Golf Girona s'ha fet l'entrega de premis d'aquesta 4ª edició de la Challenge de Premsa.
Podeu veure aquí les Classificacions de la Challenge.

Resultats SANT JOAN. 1er torneig Copa Federació 2009

Dimecres 27 de maig
Lloc: Golf Sant Joan
1er.torneig de la Copa Federació de Premsa 2009

Dificultat extrema. Cap jugador va poder guanyar al camp i alguns ni el van poder disfrutar. Camp en bones condicions però quan Sant Joan es juga amb sortides grogues al lloc on toca (no pas avançades), els hàndicaps mitjans i alts veuen l'angle de sortida molt agut i el carrer molt llunyà; si a això es suma un raft alt que dificulta la búsqueda de boles, ja queda tot entès: visca el golf i la ...!! Sort que la nit del 27 va ser gloriosa per quasi tothom: Copa, Lliga i Champions !!!

Podeu veure aquí les Classificacions de Sant Joan.

Resultats SANT CEBRIÀ: Final 11è Hexagonal HONDA

Dimarts 26 de maig.
Lloc: Pitch and Putt de Sant Cebrià
Final, dinar i entrega de premis de l'11è Hexagonal Honda de Pitch and Putt.
Modalitat: MEDAL
Classificacions Handicap (2 categories) i Scratch.(Per l'Hexagonal han comptat les 4 millors targetes).
Gran victòria de Baltasar Dicente (5 sota par) seguit de Núria Pastor (-4) i De la Riva (-2).
Sant Cebrià ha estat un brillant final d'aquest 11è. Hexagonal Honda amb un torneig difícil (els arbres fan cada vegada més estret el recorregut) però amb un camp i greens amb perfecte estat.
Pascual i Gonzalvo s'han endut la classificació scratch del torneig amb 56 cops.
Finalment Santi Malia ha estat el guanyador de l'Hexagonal seguit per Miquel Almela i José Antonio Ros. La segona categoria l'ha guanyada José Megía seguit per Jaume Cadenas i Baltasar Dicente.
Mª Lluïsa Jornet ha estat la guanyadora de la classificació scratch de l'Hexagonal amb 247 cops.
Antoni Estella, que representà Honda va fer entrega dels premis i dels regals del sorteig abans d'un animadíssim dinar... (Copa, Lliga i Champions !!!).

Resultats PLATJA DE PALS: Final II Copa 5-3-5

Dimarts 12 de maig
Lloc: Golf Platja de Pals
Final, Dinar i Entrega de Premis de la II COPA 5-3-5

La II Copa 5-3-5 ja ha acabat, visca la Copa Federació! (que és la següent competició). La final s'ha jugat en un dia sense sol, però molt bo per poder disfrutar d'un dels camps emblemàtics de Catalunya.
El camp estava en perfectes condicions: posats a posar una pega els greens no corrien gaire, detall que sempre perjudica als que juguen millor i impedeix bons resultats; cap jugador va guanyar al camp i l'ASC es va situar a +3.
L'equip ERNIE ELS (Palau, Palomar, Javier González, Gómez i Carles) va augmentar en un punt més la seva avantatge guanyant la II Copa 5-3-5, seguits per l'equip TXEMA OLAZÁBAL (Jornet, Pastor, Zeichen, Campañà i Hoderlein).
Santi Malia va guanyar de nou el torneig, però empatat amb Albert Palau, lo qual significava que no desbancava el flamant Campió Individual, Albert Palau. Així Santi Malia es va endur el segon lloc individual de la Copa i Ramon Palomar el tercer lloc.
Antonio Corgos, només amb 3 resultats, es va fer amb la Classificació Scratch per devant de Jordi Ríos i d'Albert Ruiz.

La magnòlia de Sant Cugat

Aquesta és la magnòlia en la que la nostra Associació ha col·laborat amb 300 euros, dins la campanya de replantació d'arbres del Golf de Sant Cugat després que la tempesta de vent del passat 24 de gener fes caure més de 200 exemplars. Està a la dreta del tee de l'1, fent frontera amb el carrer del 4 ("el Colchón"), el green del qual es veu al fons. En un lloc destacat i on, esperem, no farà nosa a ningú.Val a dir que la ACPJG va ser la primera a respondre a la crida, tal com s'ha destacat a la revista de la Federació Catalana.